kökschefen

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Mat & recept Såser
E-post Print

Romsås 

Romsås passar utmärkt till de flesta sorters fisk och skaldjur, rökta och färska, stekta.  

För 4 personer 

2-3 msk röd stenbitsrom
2½ dl crème fraiche
½-1 dl majonnäs  – hemgjord förstås! – Länk till majonnäs.
Salt och svartpeppar 

Gör så här: 

Blanda samman rom, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med aningen salt och svartpeppar.  Ge såsen lite sting men ta inte för mycket salt.

 

   Tack …

…alla Ni som besöker kökschefen.se! 

Ni får gärna dela med er av synpunkter på hemsidan vilka är viktiga för att fortsätta utveckla kökschefen.se på allra bästa sätt. 

Skicka också in recept, gärna med bilder och annat som är relaterat till mat & dryck! 

 

Skicka mail till lars@kokschefen.se

Annons
Annons
Annons
Annons